SOMMERLES 2023

Innhold

1. juni går startskuddet for Sommerles 2023! Sommerles er en nasjonal digital lesekampanje for alle elever 1.-7. trinn. Deltakerne registrerer alt de leser i løpet av sommeren, og kan underveis kommer til biblioteket og hente fine premier etterhvert som de kommer opp i levels.

 

Hei!

Vi vil gjerne at DINE elever holder leseferdighetene ved like gjennom sommeren! Det kan vi sammen få til gjennom kampanjen Sommerles som har oppstart 1.juni og varer ut august. Barna registrerer alt de leser og kan hente ut fine premier på biblioteket. Vi hadde over 1000 deltakere i Larvik i fjor. I år ønsker vi oss enda flere! For å få til det trenger vi din hjelp!

Dette gjør vi på biblioteket

  • Sommerlessiden åpnes for registrering 1.juni: https://sommerles.no/  Den samme dagen; torsdag 1. juni sitter vi klare for å være behjelpelige med registrering hele ettermiddagen. 

  • Lørdag 3.juni har vi kick-off på biblioteket. Da viser vi en liten Sommerles-film, har Sommerlesaktiviteter, viser frem premiene man kan vinne i år, og hjelper selvfølgelig til med registrering for de som ønsker det. Alle fra 1.-7.trinn er hjertelig velkommen!

  • Vi kommer gjerne på besøk til din skole for å snakke om Sommerles! Det ønsker vi å gjøre de to første ukene i juni.

Om sommerles:

1.juni går startskuddet for Sommerles 2023. 

Sommerles er en nasjonal digital lesekampanje for alle elever i 1.-7.trinn. Deltakerne registrerer alt de leser i løpet av sommeren, og kan underveis komme til biblioteket og hente fine premier etterhvert som de kommer opp i levels.

I Larvik har vi vært med på Sommerles helt fra starten, og er glade for at så mange elever vil være med. Men vi vil gjerne ha enda flere deltakere!

Mer informasjon finner dere på vår hjemmeside Bli med på årets kuleste lesekampanje!

Kontaktperson: Susanne Bolstad, e-post: susanne.bolstad@larvik.kommune.no

Vi gleder oss til en ny sommer med Sommerles!

mvh

alle oss på Larvik bibliotek

Til toppen