SKOLELYST®: Bestilling av drikke til skolemåltidet

Bestillingsløsningen er fleksibel, slik at du kan sette opp uken slik du vil og tilpasse bestillingen til ditt barns skolehverdag. Du velger selv om du vil betale hele beløpet med en gang eller litt hver måned.

Skolelyst® er en fleksibel løsning som leverer mat- og drikkeprodukter til skoler over hele landet. Det er enkelt å legge inn bestilling og sikre god og variert mat og drikke til skoledagen.

Ved å opprette en profil på skolelyst.no kan du enkelt registrere barna dine, legge inn bestillinger og følge med på ordren, samt se ordrehistorikk. Du kan betale månedlig eller hele beløpet med en gang. Det koster ikke noe ekstra dersom du ønsker å betale månedlig.

Du kan sette opp uken slik du vil og tilpasse det ditt barns behov. Kanskje det trengs litt ekstra påfyll før fotballtrening på onsdager? Da kan det være en god idé å legge inn smoothie, havregrøt eller minifiskekaker for den dagen.

Logg inn på skolelyst.no med ditt mobilnummer og legg raskt og enkelt inn din bestilling.
1) Registrer barn
2) Velg produkter
3) Betal (betal med kort eller bli trukket hver måned)


Er det første gang du bestiller, registrer deg som foresatt før du legger til barn og velger produkt.

Uten tilsatt sukker
Alle drikkeproduktene på skolelyst.no er uten tilsatt sukker, kun med naturlig innhold av sukker fra råvarene. De øvrige produktene er utviklet spesielt for skoler, med fokus på smaker barna liker. Det er skolene selv som bestemmer hvilke av de 17 Skolelyst®-produktene de vil tilby på sin skole.


Spørsmål? Gå til skolelyst.no eller kontakt oss på telefon 513 71 510 eller på e-post: skolelyst@tine.no.

Alle Produkter
Til toppen